Hjortehundedagen 2016

I år var det første gang at her var Hjortehundedag i højsommeren. De andre år er dagen blevet holdt i september, fordi det som regel er lidt køligere eller med andre ord er bedre Hjortehundevejr.

Jeg var spændt på om Hjortehundefolket kunne bide på midt i ferietiden og blev superglad da der kom tilmeldinger fra helt nye Hjortehundeejere, fra 1 som var Hjortehundeinteresseret og fra flere som havde været med før. I år var der således 5 som kom fra den anden side af broen og 4 som kom langvejs fra. Helt imponerende og meget glædeligt!!

Solen stod højt på himlen. Vi droppede den lange gåtur og legene som jeg egentlig havde inviteret på, men det var alt for varmt. Hjortehundene så ud til at være helt med på den ide og ville hellere dase i haven.

Vi Hjortehundesnakkede, spiste frokost, kaffede den og var rørende enige om at vi har den allerskønneste hunderace. Nogle af os har leget med tanken om at downsize hunderace når vi engang bliver ligeså grå som vores hunde - men Hjortehunden har jo utallige fordele f.eks. at man ikke skal bukke sig ned for at nusse den - så vores race holder 100 % også i fremtiden :D

På gensyn til næste år!

Mange
HjorteHundeHilsner
Jeanette
Foto: Mette Theilgaard