Aktiviteter

19. august 2018 - Mentalbeskrivelse - Sjælland

26. august 2018 - Hundens Dag - Tivoli

  Kom med til Hundens Dag i Tivoli i København

  Uformelt og hyggeligt

  Hundens Dag er blevet en tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser det ud.

  Hvad skal der ske på dagen?

  Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden.

  Efter raceparaden samles alle foran scenen, hvor der vil være ca. en times underholdning.

  Herlige hunde fra hele verden

  Årets tema på scenen, hvor DKK’s adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen, traditionen tro er vært, er: Herlige hunde fra hele verden.

  Deltag i raceparaden

  Der er en officiel repræsentant for hver race, som får en gratis entrebillet til Tivoli.
  Stiller I som klub med flere hunde af samme race, er alle velkomne til at gå med i paraden.

  Tilmelding

  Tilmelding foregår via dette link: http://www.dkkhundensdag.dk/tivoli/register.php

  Den 15. juli 2018, åbner vi for tilmelding fra øvrige medlemmer på de racer, vi ikke har modtaget tilmeldinger fra via specialklubber.

  Vil I hjælpe med at sprede budskabet?

  Vi har brug for jeres hjælp til at få så mange forskellige racer med som muligt. I må meget gerne dele budskabet på jeres hjemmeside, facebooksider, i klubblade og lign.

  Hvem kan deltage?

  Eneste krav for at deltage er, at din hund har en DKK-stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

  Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.
Med venlig hilsen/Kind regards

DANSK KENNEL KLUB
Parkvej 1 · DK-2680 Solrød Strand
Tlf. +45 5618 8100 · fax +45 5618 8191
post@dkk.dk · www.dkk.dk