Myndeklubben har indgået en samarbejdsaftale med

Agria DyreforsikringDu kan læse meget mere om samarbejdet og fordelene for Myndeklubbens medlemmer her

Agria Dyreforsikring og Myndeklubben har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om de 20 mynde-racer samt øge bevidstheden om sikkerhed, hundesundhed og videreudvikle godt hundeejerskab.

"Myndeklubben har hundenes hurtigløbere samlet ét sted. Agria Dyreforsikring er, som nordens største udbyder af dyreforsikringer, også forrest i feltet. Det var derfor oplagt at indlede et samarbejde, der støtter op om det gode hundeliv og hundesporten.Vi ser frem til et godt samarbejde, der ikke kun vil gavne klubbens medlemmer, men også vil sætte fokus på hundesporten," siger Lotte Evers, markedskoordinator for Agria Dyreforsikring og greyhound-ejer.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til nu 39%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 126 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

”Myndeklubben glæder sig over den nye hovedsponsoraftale med Agria Dyreforsikring. Vores medlemmer kan få en billigere forsikring her og nu, og vores opdrættere kan få adgang til omfattende data vedrørende deres races sundhed og sygdom, hvilket er meget vigtigt, når nogle af vores racers antal er ret fåtallige. Vi ser frem til et frugtbart samarbejde de næste mange år,” siger Lars Johansen, formand for Myndeklubben.

Fordele til medlemmer af Myndeklubben

Alle medlemmer af Myndeklubben får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dansk Kennel Klub, Dyrenes Beskyttelse, DcH, DJF, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben – du skal blot kontakte os og oplyse dit medlemsnummer.

Agria præmier til klubudstillinger/officielle prøver.

Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens racer.

Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere.

Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til bestyrelsen/sundhedsudvalget.

Mulighed for at give input til fremtidig produktudvikling med fokus på mynde-racerne.