Myndeklubben støtter Redningsfonden i DKK "Nødstedte hunde"I 2011 foreslog Anette Bystrup til generalforsamlingen, at rosetter som vindes på Myndeklubbens udstillinger kan afleveres til Myndeklubben på dagen og værdien af disse gives til Redningsfonden i DKK "Nødstedte hunde".

DKK har en kennelkontakt ordning (frivilligt arbejde) og gennemfører årligt ca. 500 kennelbesøg. Hvis DKK bliver kontaktet om noget akut, tager de straks affære. I forbindelse med akutte tilfælde, hvor hunde skal til dyrlæge, transporteres, omplaceres mv. kan fonden hjælpe med økonomisk assistance.

Klubben håber ikke at skulle stå i en situation hvor dette bliver aktuelt, men det er en vigtig opgave som vi gerne vil være med til at støtte – for hundenes skyld.

Vi greb derfor ideen og på et efterfølgende bestyrelsesmøde besluttede vi, at klubbens udstillere kan levere rosetter på udstillingsdagen tilbage eller aflevere præmiekort (værdi 25,00 kr pr. stk) og klubben fordobler værdien og pengene sendes halvårligt til Redningsfonden i DKK "Nødstedte hunde".

I 2012 og 2013 donerede klubben henholdsvis 1.800 og 4.725 kr til DKK’s redningsfond.

Tak til alle de udstillere og medlemmer som har bidraget til dette, vi har desværre ikke noteret alle navnene på dem, som har givet.

I 2014 fortsætter vi med at oplyse om muligheden for at støtte fonden og vil sige tak for rosetter til:


Roskilde 07/09
Kirsten Kristensen

Nørre Sundby 05/07
Lise-Lotte & Leif Knudsen
Torben og Grethe Nielsen
Annette Bystrup
Brian Ankerstjerne Hansen

Hasmark 24/5
Kirsten Kristensen
Leif Knudsen
Torben Nielsen
Allan Dambo Nielsen

Hasmark 25/5
Leif Knudsen
Torben Nielsen
Allan Dambo Nielsen

Skælskør 23/3
Lena Persson, Sverige
Kirsten Kristensen
Allan Dambo Nielsen
Lise-Lotte Knudsen