Månedens forsidefoto

Skal dit billede være "Månedens forsidefoto"?

Billedet skal være i bredformat, minimum 1 MB og egne sig i "konstruktionen" til at sidde på netop denne position. Du skal have rettighederne til at sende os billedet. Det vil sige, du skal selv have taget billedet eller have lov til at dele billedet med os. Og så skal Myndeklubben have rettigheder til at bruge billedet på myndeklubben.dk, i Myndenyt, i tryksager eller på sociale medier.

Alle billeder modtages med glæde. Dog forbeholder Myndeklubben sig ret til ikke at bruge de tilsendte billeder, hvis ikke de lever op til kravene. Eller at anvende dem andre steder på myndeklubben.dk, i Myndenyt, i tryksager eller på sociale medier, hvis de passer bedre ind der.

Vil i hjælpe os med et nyt billede? Send dit billede til web@myndeklubben.dk

Kan du ikke se det nye forsidefoto i toppen af siden?
Din browser gemmer en lokal kopi af de sider du tilgår. Det øger hastigheden når du besøger de samme sider flere gange. Men du kan også risikere at du ikke ser evt. ændringer der fortaget på siden. Derfor kan det være nødvendigt at rydde din browsers cache før du kan se det nye månedsbillede i toppen af billedet.


Oktober 2020

Oktober måneds forsidefoto er indsendt af Maja Calendula. Om billedet skriver Maja:

"Crystal - i daglig tale "Kris" - er tre år gammel han, som kommer fra Kennel Radena Slovakia i Slovakiet. Desværre fik opdrætteren ham tilbage to gange og derfor har Kris ikke haft det let.
Heldigvis har "Kris" et fantastisk sind, og i dag har han det godt, og er det bedste familiemedlem man kunne tænke sig. Vi bruger mange timer i naturen sammen."

Tusind tak for det dejlige billede, Maja!
September 2020

Septembers forsidefoto er indsendt af Susan Mc. I. Sandalgaard. På billedet ses tre smukke Ulvehundesøstre. Fra venstre: Pierpoint Credo Crow, Pierpoint Barefoot Tip Toe og Pierpoint Casey Mc Cem.

Tusind tak for det smukke foto, Susan!
August 2020

August måneds dejlige fotos er indsendt at Jeanette Clausen. Om billederne skriver Jeanette:

"Her er mine Hjortehunde Darling og KD. De beriger mit liv hver eneste dag, med deres livsglæde, venlighed og ro. De har familiebaggrund efter min første Hjortehund, "Musling" Eikica Fluffy Fantasy og kommer fra ”Kennel Sense of Beauty”, Holland. Foto: Jan Buk."

Tak for de skønne billeder Jeanette!
Juli 2020

Walther er en 4 måneder gammel Afghansk Mnde. Hans stamtavlenavn er El Roalito Mr. Walther. Ejer er Kirsten Bøgh Jensen og fotograf er Susanne Meredith.

Walther er søn af Kirstens "Alfred", og han blev i disse Coronatider, overleveret ved den dansk/tyske grænse, med hjælp af det danske politi.
Juni 2020

Denne måneds forsidefoto er lidt anderledes end de tidligere måneders foto, hvor det er vidunderlige billeder, gode mennesker har valgt, at dele med os.

Juni måneds "collage" er en hyldest til en fantastisk fotograf - og redaktionens hoffotograf - Kaj Frøling.

Kaj har i årevis taget utallige smukke billeder af vores mynder, og delt gavmildt ud af dem. Og mangler vi her på redaktionen et bestemt motiv, ja så kan vi altid regne med Kaj. Mange af vores trofaste læsere, kan helt sikkert genkende mere end ét af Kajs billeder, både på hjemmesiden og i Myndenyt.

Billederne i collagen er taget af Kaj på en fototur til Møns Klint.

Tusind tak Kaj, for dit øje for det gode motiv, din utrættelighed og for alle billederne!!
Maj 2020

Bravehounds Bill Tanner (Alek) drømmer om sommer og sol ved havet. Alek ejer og elsker (så meget som en adelig, russisk gentleman nu engang kan) skriver Kirsten Lynggaard.

Tak for dette skønne foto Kirsten!
April 2020

I denne svære Coronavirus tid er det vigtigt at nyde det der rent faktisk kan lade sig gøre. Og en tur på stranden sammen med vores guldklumper, er for de fleste heldigvis stadig en mulighed.

Vi håber vi alle snart kan mødes igen.

Tak for dette smukke billede Dorthe Hansen!
Marts 2020

I februar nød vi sneen i Sverige. I marts nyder vi, at strandene i Danmark er sne-fri så vores guldklumper kan løbe og lege.

Her er det "Wild and Wicked Google it" (Flicka) der er ude og nyde livet. Tak til Kristine Hansen for det dejlige billede!
Februar 2020

Februar er typisk en måned med risiko eller mulighed for sne; afhængig af øjnene der ser. Sne skal vi se langt efter i Danmark, men hvor Lykke Andersen bor, er der heldigvis stadig sne i februar.

Lykke, hendes mand og deres to smukke Borzoi, har bosat sig i vildmarken i Sverige. Det kan man læse om i december måneds Myndenyt, hvor første artikel om i den lille familie i det kolde nord er udgivet.

Februar måneds forsidefoto er derfor en snehilsen fra Sveriges smukke vildmark.
Januar 2020

Januar begynder godt med dette fantastiske foto af den helt utroligt smukke Azawakh A’rmaghaan Carmina Burana "Karma". Det er første gang vi har en Azawakh som "månedens forsidefoto". Det er dejligt så mange vil dele billeder af deres guldklumper med os. Tusind tak!

Karma er udstyret med en perlerække af titler; DK JCH, MK CH, MK GR CH, ME CH, ME GR CH, KOS CH, KOS GR CH, Balkan CH, YUG CH, DK W 2019, SK Club W 2019, SK SW 2019, HU Club W 2019, HU SW 2019.

Karma er opdrættet af Andrea Danko, Ungarn og ejet af Kari-Anne Jacobsen, Norge.
December 2019

December måneds foto er af den smukke “Divi” aka CIB NOR N DK S SLO SRP RO ROGr MD MDGr MN MNGr KV KVGr RS RSGr BAL YUG MED ADR Champion Enigma Dreams I Am Divine.

Kari-Anne fortæller;
“Divi” er opdrættet af Sunniva Hrund Hatlemark på Island og har det dejligste temperament man kan tænke sig. Hun har været en helt fantastisk moder til mit første afghaner kuld, der lige er blevet et år gamle.

"Divi" er ejet og elsket af mig, Kari-Anne Jacobsen, der er en “halvdansker” der bor i Norge.
November 2019

November måneds foto er af den smukke Galgo Español RV18 Magh Itha`s Belinda. Opdrættet af Jan og Ursula Evje, Sverige. Ejet af Marianne Samsø og Preben Stray. Udover at være racevinder i Myndeklubben i 2018, bliver hun det også i 2019. Ydermere blev hun nr. 4 til EM i Lure Coursing i Estland 2019 - et af Danmarks bedste resultater nogensinde. Foto: Kaj Frøling. Tusind tak for det dejlige billede!
Oktober 2019

Oktober måneds smukke foto er indsendt af Sofie Iversen (Kjærulf)
September 2019

September måneds dejlige foto er denne smukke og elegante Italienske Mynde - Indsendt af Kirsten Kristensen
August 2019

August måneds smukke foto er af Danmarks eneste Sloughi - taget af Mette Blach
Juli 2019

Denne måneds skønne foto er taget af Line Larsen (By EngvalD). De to Podengo Ibicenco'er "Darwins Legacy Galaxy" og "Darwins Legacy Romeo" i Faxe Kalkbrud.
Juni 2019

Juni måneds forsidefoto er indsendt af Dorthe Hansen - Fantastisk foto i smukke omgivelser!
Maj 2019

Maj måneds forsidefoto er indsendt af Susan Mc. I. Sandalgaard - Tusind tak for det smukke billede, af en meget fokuseret jager!
April 2019

April måneds forsidefoto er indsendt af Tine Gade - hvor er det et dejligt billede, tusind tak!
Marts 2019

Marts måneds forsidefoto er indsendt af Philip Pedersen - Tusind tak for dette dejlige forårsbillede!
Februar 2019

Februar måneds forsidefoto er indsendt af Lise-Lotte Knudsen - Skønt billede, tusind tak!
Januar 2019

Januar måneds forsidefoto er indsendt af Lykke Andersen - Sikke et smukt billede, tusind tak!
December 2018

December måneds forsidefoto er indsendt af Jonna Sørensen - TUSIND TAK for dette meget smukke billede!